Press Esc to close

Vaša korpa

 x 
Korpa je prazna
Home

QHRS Antimikrobni sistem

QHRS ANTIMIKROBNI SISTEM je uređaj kvantne medicine kojipoljem deluje na patogene viruse bakterije i gljivice. Sastoji se od tri  ploče na kojima su po određenom proračunu po konstruisanoj spirali  postavljeni čipovi napravljeni od nano kristala metala.Sastoji se od 3 ploče:

  1. ANTIVIRUSNA PLOČA
  2. ANTIBAKTERIJSKA PLOČA
  3. ANTIGLJIVIČNA PLOČA

Čipovi od nano  kristala metala  su raspoređeni u sistemu spirala različitih prečnika po principu “ZLATNOG PRESEKA”. Svaka od ove tri spirale ima svoj  raspored i prečnik koji stvara BIOPOLJE koje uništava sve poznate patogene izazivače oboljenja, bilo subcelularne (virusi-H1N1, H3N2 i dr.) ili celularne ( bakterije-gram pozitivne i gram negativne i  gljivice).

Ploče sa čipovima imaju svojstvo da oforme energetsko polje koje parališe rad bakterija, virusa ili gljivica. Nusprodukti delovanja patogenih mikroorganizama nestaju, imunitet jača, a tako ojačan organizam samostalno “organizuje” svoju odbranu. QHRS ANTIMIKROBNI SISTEM, posredstvom svog energetskog polja, takođe onemogućava deljenje mikroorganizama u organizmu. Na primer: tretiranje genitalne regije QHRS antimikrobnim sistemom postiže se da gljivica candida - koja kod žena prouzrokuje i stvara iscedak-  nestane  a sa njom i nastali neprijatan miris. Bakterije i viruse svakodnevno treba tretirati tri puta dnevno po 3 minuta. Sa gljivicama je malo teže,  jer one ostavljaju spore (jajašca), pa ako ih ne uništite,  gljivice se ponovo razviju. Kod gljivica je veoma bitno da se tretiramo svakodnevno 2-3 puta u toku jednog meseca u vremenskom intervalu od 5 min.

Ovaj sistem je potpuno bezopasan, mogu da se tretiraju i mala deca pod temperaturom.

Tretiranje se vrši okretanjem ploče prema sebi, na daljini od optimalnih  35 – 42 cm, sa leđima okrenutim ka severu držeći ga ispred predela glave, potom predela grudi i na kraju predela genitalija (za svaku tablu ponoviti postupak).

QHRS antimikrobni sistem ima neograničen rok trajanja, nema nuspojava, apsolutno je bezopasan za ljudski organizam, a jedino treba da se čuva dalje od izvora štetnih zračenja, poput onih iz mobilnih telefona, televizora, kompjuterskih monitora, kako se ne bi narušilo dejstvo njegovog polja.

Cena:

  1. Cena za NE-registrovanog kupca:   200.000 din.
  2. Cena za Registrovanog kupca:       150.000 din.